Actualitate

REȚETĂ / Musaca de cartofi cu carne de pui

Ingrediente 

1 kg cartofi,

2 buc piept pui,

5 cepe,

3 rosii,

2 linguri pasta de tomate,

2 oua,

1 iaurt (150gr),

patrunjel,

ulei

Mod de preparare 

– Se taie cartofii rondele si se prajesc, se toaca carnea de pui si se caleste un pic impreuna cu ceapa, se condimenteaza dupa preferinta.

– Se asaza intr-o tava un strat de cartofi, se toarna compozitia de carne si deasupra se mai asaza alt strat de cartofi.

– Se taie rosiile rondele si se asaza deasupra, pasta de tomate se dizova intr-o cana cu apa si se toarna peste musaca.

– Se baga la cuptor, si cu 10 minute inainte sa scoatem musacaua se bat cele 2 oua cu iaurtul si se toarna deasupra.

– La sfarsit se presara patrunjel verde. 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *