Culinar.md

Rețeta pentru cea mai delicioasă omletă. Secretul care-i va da un gust extrem de bun

Experții în bucătărie au oferit publicului o rețetă care nu dă greș niciodată și care vă va încânta papilele gustative. sfaturi pentru cei care vor să aibă în farfurie o omletă perfectă.

În primul rând ouăle trebuie să fie bătute foarte bine, chiar cu forţă. În acest mod, omleta va prinde aer şi va căpăta și volum. Ouăle se amestecă bine înainte de a le pune în tigaie. Dacă laşi compoziţia să se aşeze (până încingi tigaia, de exemplu), omleta nu va ieşi pufoasă. Deci, ouăle trebuie puse imediat în tigaie, după ce le-ați terminat de bătut.

Atenție la produsele lactate

Nu adăugați smântână sau brânză, pentru că devine un produs greu digerabil, care nu vă face deloc bine. Mai mult decât atât, textura omletei nu va mai fi pufoasă, ci apoasă și arsă. Cei care preferă produse lactate în omletă, smântână sau cremă de brânză, le pot adpăuga după ce omleta a fost luată de pe foc. Atunci nu va mai produce nici daune în sistemul digestiv.

Este indicat ca omleta să se pregătească la foc mic și să se folosească o spatulă din silicion sau din lemn rezistentă la căldură, în niciun caz o furcuțiță.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *