Culinar.md

(REȚETA ZILEI) Ardei umpluţi cu linte

Cum se prepară?

Prăjeşte ceapa şi usturoiul în uleiul de măsline, adaugă orezul şi lintea. Mai lasă încă 1-2 minute. Toarnă apa astfel încât să acopere legumele cu un strat de aproximativ 1 cm. Adaugă şi cubul Knorr de legume. 

Când se absoarbe lichidul, adaugă şi roşiile tăiate cubuleţe, cimbrul şi jumătate din mozzarella rasă. Condimentează cu ardei iute.

Taie partea de sus a ardeilor şi îndepărtează-le seminţele.

Toarnă umplutura în ardei şi acoperă cu restul de brânză. Coace pentru aproximativ 30 de minute, la 200 de grade.

sursa: retetaperfecta.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *