Actualitate

(Rețeta zilei) Chec cu miere și cacao

Ingrediente:

150 g unt
100 g zahăr
3 linguri miere
4 ouă
300 g făină
1 lingura cacao
1 pachet praf de copt
1 lingura zahăr pudră pentru ornat

Preparare:

1. Se freacă untul cu mierea de albine, iar ouăle se bat cu zahărul până se topeşte tot zahărul şi se obţine o cremă groasă de consistenţa smântânii.

2. Se amestecă uşor cele două compoziţii şi se adaugă treptat făina cernută cu praful de copt. Se toarnă în forma unsă cu unt şi tapetată cu făină şi se păstrează o treime din aluat, în care se încorporează cacaua. Se toarnă şi această compoziţie şi se coace în cuptorul bine încins, la foc potrivit, 35-45 minute.

3. Se lasă să se răcească, apoi se răstoarnă pe un platou şi se pudrează cu zahăr.

sursa: retete.unica.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *