Culinar.md

(REȚETA ZILEI) Chiftele la cuptor cu ouă de prepeliță

PLAN DE LUCRU
Amestecăm carnea tocată cu cartofii şi ceapă răzuite şi scurse bine de zeama. Adaugam mărarul tocat şi un ou întreg. Fierbem ouale de prepelita timp de 4 minute apoi le decojim.

Luăm cu o lingură carne tocată o aplatizăm uşor în palmă, adăugăm oul de prepeliţă apoi îl „învelim” în carne. Astfel, formăm chifteluţele pe care le trecem apoi prin pesmet.

Le aşezăm în tavă acoperită cu foaie de copt. Le lăsăm la cuptorul încins să se rumeneasca (după aproximativ 20 minute le întoarcem şi le mai lăsăm 20 de minute).

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *