(REȚETA ZILEI) Fasole cu roșii coapte
Ingrediente pentru fasole cu roșii coapte:
2 căni de fasole boabe, fiartă
3 roșii coapte
1 lingură de oțet balsamic
1 lingură de oțet de mere
1 lingură sare de mare
2 lingurițe ulei de măsline
1 linguriță de rozmarin verde, tocat
Pentru roșiile coapte:
3 roșii tăiate în câte 4 bucăți
2 lingurițe ulei de măsline
3 fire de cimbru verde
½ lingură sare de mare
Mod de preparare pentru fasole cu roșii coapte:
Coaceți roșiile: puneți bucățile de roșii într-o tavă, turnați ulei de măsline peste ele și presărați sare și cimbru, apoi lăsați tava la cuptor, la 175°C, pentru circa 30 de minute.
Într-un bol mare, amestecați fasolea fiartă cu roșiile coapte, apoi le stropiți cu oțet și ulei.
Presărați sare de mare și rozmarin…
sursa. yve.ro
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!