Culinar.md

(REȚETA ZILEI) Gem de căpşuni cu ardei iute şi ghimbir

Ingrediente

400 g de căpşuni tocate
200 ml de vin roşu dulce
o lingură şi jumătate cu ghimbir proaspăt, tocat
Citeşte şi: Reţeta: SMOOTHIE delicios cu căpşuni
200 g de zahăr brun
o bagheta de scorţişoară
un ardei iute verde
un vârf de cuţit cu fulgi de ardei iute roşu

două linguri cu oţet de mere
o linguriţă cu sare

Mod de pregătire

Se lasă căpşunile la muiat în vin roşu 10 minute, după care se transferă într-o oală mare. Se porneşte aragazul la temperatura medie. Imediat ce căpşunile încep să fiarbă, se adaugă ghimbirul, zahărul brun, bagheta de scorţişoară, ardeiul …

sursa: allrecipes.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *