Culinar.md

(REȚETA ZILEI) PUI CU ANANAS

INGREDIENTE

600 g piept de pui
1 cana cutie 1rondele de ananas
6 oua de prepelia
50 g unt
50 g faina
20 g sare
piper alb
boia dulce

PREPARARE

1. Carnea se curaţa de pielie, se spala si se taie felii care se bat cu ciocanul de carne.
2. Se scurg bine de zeama rondelele de ananas si se trec prin faina.
3. Se prajeste carnea în unt topit pâna se rumeneste usor pe ambele parţi. În grasimea ramasa se rumenesc usor si rondelele de ananas.
4. Carnea se pune într-o tava de cuptor, pe lânga aceasta se asaza rondelele de ananas, iar în gaurile acestora se
sparge câte un ou de prepeliţa, se condimenteaza totul, se adauga zeama din compot si se baga în cuptorul încins la 180°C, pentru circa 20 minute, pâna ce oul este închegat. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *