(REȚETA ZILEI) Pui cu sos dulce şi migdale
INGREDIENTE
4 felii piept de pui
Pentru sos:
3 cepe
1 ardei gras rosu
4 linguri cu vârf gem de caise
2 linguri oet de vin rosu
1 lingura ulei
100 ml apa
sare
piper
Pentru servit:
100 g migdale feliate
PREPARARE
O reţetă exotică şi delicoasă. Prepară şi tu pui cu sos dulce şi migdale după o reţetă simplă!
1. Pe gratarul încins se pun feliile de carne si se întorc pe ambele parţi. Se ţin câte 5 minute pe fiecare parte si apoi se scot si se pastreaza la cald.
2. Între timp, într-o tigaie cu ulei se calesc ceapa si ardeiul taiate marunt si, când s-au înmuiat, se adauga gemul, oţetul, sarea, piperul si apa. Se lasa pe foc 10 minute amestecând mereu.
3. Friptura se așază pe farfurii, se toarnă sosul și se aduce la masa presărată cu migdale.
sursa: unica.ro
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!