(REȚETA ZILEI) Salată de fructe la cuptor
Este metodă cea mai plăcută şi cea mai la îndemână pentru o dietă echilibrată. Vi le recomand fie că mic dejun, fie că deşert, că gustare între mesele principale.Sunt ideale pentru păstrarea siluetei:îţi vor da senzaţia de saţietate şi îţi vor oferi necesarul de energie prin conţinutul lor bogat în: apă, fibre, glucide, celuloză, săruri, minerale şi vitamine. Nu ai nevoie de prea mult timp pentru a le prergati, este suficient să le speli.
Ingrediente
4 pere, 2 căni de struguri negri (boabe), 1 lingură zahăr tos, 4 linguri coniac, suc de lămâie, 2 batoane de scorţişoară, 6 cuişoare
Mod de preparare
Perele se curată, se taie sferturi şi se pun într-o tavă pentru friptură, împreună cu strugurii fără samburi, zahărul, coniacul, sucul de lămâie, de scorţişoară rupte şi cuisoarele.
Se amestecă bine, se acoperă tava cu folie de aluminiu şi se da la cuptor pentru 15 minute, până fructele se înmoaie.
Se îndepărtează folia şi se mai coace încă 5 minute.
Se serveşte cu îngheţată.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!