Culinar.md

REȚETA ZILEI: Salată de primăvară cu păpădie

Pentru decor, alegeti câteva flori proaspete de păpădie (atenție, numai florile, fără codițe, care conțin un „lapte” cu gust rău).

Curățați și spălați salata, desprindeți foile, rupeți-le cu mâna, în două ori în trei și împrăștiați-le pe un platou mai larg. Spălați frunzele de păpădie și așezați-le peste salată. Adăugați brânza tăiată în cuburi, feliile de ou fiert și ridichile tăiate în sferturi. Preparați o vinegretă din oțet, ulei, arpagic și tarhon tocat, sare și piper după gust și stropiți cu ea salata. Decorați platoul cu flori proaspete de păpădie.

sursa: antenasatelor.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *