(REȚETA ZILEI) Supă cremă de rucola
Ingrediente:
250 g rucola
4 cartofi medii
2-3 căței de usturoi
200 ml smântână de gătit
600 ml apă
1 ceapă medie
sare de Himalaya (de la 1 an)
20g unt de cocos (de la 1 an)
piper negru măcinat (de la 1 an)
Mod de preparare:
Rucola se spală și se scurge bine de apă (se păstrează câteva frunze pentru ornat).Cartofii se curăță și se taie cubulețe mărunte. Cățelul de usturoi se curăță și se pisează. Ceapa se curăță, se taie cubulețe după care se adaugă într-un vas alături de untul de cocos și se lasă până devine translucidă, după care adăugăm apa, cartoful tocat cubulețe, usturoiul pisat, smântâna de gătit și se lasă la fiert preț de câteva minute până se fierbe cartoful.
Se adaugă sarea, piperul și rucola după care se lasă la răcit, după care se amestecă în blender compoziția până devine omogenă.
Poftă bună!
sursa: diversificare.ro
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!