Actualitate

(Rețeta zilei) Supă de dovleac, linte și lapte de cocos

Ingrediente

1 lingură ulei de măsline
1 dovleac plăcintar, curățat de coajă și de semințe, tocat
200g de morcovi, tăiați cubulețe
1 lingură pudră de curry cu turmeric
100ml de linte roșie
700ml supă de pui
1 cutie lapte de cocos
coriandru proaspăt și pâine naan, pentru servit

Mod de preparare

1. Încinge uleiul într-o cratiță mare, adaugă dovleacul și morcovii, sotează 1 minut. Presară pudra de curry, amestecă bine și mai sotează 1 minut. Adaugă lintea, supa de legume și laptele de cocos, apoi amestecă. Adu totul la punctul de fierbere, dă focul mai mic și lasă pe foc 15-18 minute, până se înmoaie legumele.

2. Folosește un blender vertical sau un robot de bucătărie pentru a pasa totul și pentru a obține o supă cremoasă. Asezonează și servește cu coriandru presărat și pâine naan.

sursa: goodfood.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *