(REȚETA ZILEI) Supă de pui cu ciuperci
Ingrediente
► 2 bucăți piept de pui
► o ceapă
► un morcov
► un ardei
► o țelină
► 300 g ciuperci albe
► 200 ml smântână
► sare
► piper alb măcinat
► o legătură pătrunjel
► un cubuleț unt
► ardei iute roșu
Preparare
1. Carnea de pui se pune să fiarbă în apă cu sare. Se curăță legumele și se pun să fiarbă întregi cu carnea de pui.
2. Se curăță ciupercile, se spală și se pun să fiarbă în apă cu sare. După ce au fiert, se scurg într-o sită, se taie felii și se amestecă cu smântâna.
3. Dacă au fiert atât carnea, cât și legumele, se scot din supă. Legumele se dau deoparte, iar pieptul se feliază și se amestecă cu crema de ciuperci și smântână. Se subțiază cu zeama în care au fiert și se servește cu pătrunjel și fâșii de ardei iute.
sursa: unica.ro