Culinar.md

(REȚETA ZILEI) Supă de vişine

Ingrediente şi cantităţi:
2 ceşti cu vişine
1 borcan compot de vişine (doar sucul)
1 1/2 linguriţă de mălai
1/2 ceaşcă apă rece
1 linguriţă cu zahăr
2 linguriţe suc de lămâie
1 ceaşcă smântână degresată sau iaurt

Mod de preparare:
1. Pune compotul într-o oală de mărime medie.

2. Într-un bol, amestecă mălaiul cu apă rece, adăugându-le apoi în oală. Încălzeşte totul până la punctul în care începe să fiarbă, şi lasă la fiert 5 minute, amestecând continuu.

3. Adaugă zahărul şi zeamă de lămâie, apoi amestecă. Stinge focul şi lasă amestecul să se răcească. După ce s-a răcit, adaugă smântână şi visinele, răceşte bine supă şi serveşte.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *