Culinar.md

(REȚETA ZILEI) Supă de vişine

Ingrediente şi cantităţi:
2 ceşti cu vişine
1 borcan compot de vişine (doar sucul)
1 1/2 linguriţă de mălai
1/2 ceaşcă apă rece
1 linguriţă cu zahăr
2 linguriţe suc de lămâie
1 ceaşcă smântână degresată sau iaurt

Mod de preparare:
1. Pune compotul într-o oală de mărime medie.

2. Într-un bol, amestecă mălaiul cu apă rece, adăugându-le apoi în oală. Încălzeşte totul până la punctul în care începe să fiarbă, şi lasă la fiert 5 minute, amestecând continuu.

3. Adaugă zahărul şi zeamă de lămâie, apoi amestecă. Stinge focul şi lasă amestecul să se răcească. După ce s-a răcit, adaugă smântână şi visinele, răceşte bine supă şi serveşte.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *