Culinar.md
(REȚETA ZILEI) Vinete la grătar cu seminţe de susan prăjite
Ingrediente
2 vinete
ulei de măsline
zeamă de lămâie
sare
piper negru
seminţe de susan prăjite
1 căţel de usturoi.
Mod de preparare
Vinetele se taie rondele, se sărează şi se pun pe grătar. Între timp se prepară un dressing din usturoi, sare, piper şi o jumătate din seminţele de susan pisate în mojar. Apoi se amestecă zeama de lămâie şi uleiul pentru a rezulta un dressing cremos.
Se amestecă rondelele de vinete cu acest dressing atunci când sunt calde pentru a absorbi toate aromele. Se pot consuma alături de o salată cu roşii, ceapă, pătrunjel, quinoa, ulei de măsline, zeamă de lămâie, sare şi piper.
sursa: eva.ro
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!