Social

REVOLTĂTOR! O femeie cu copil mic în brațe, pusă la pământ de un troleibuz de pe ruta 22. „Nici șoferul, nici taxatoarea nu au coborât să vadă ce s-a întâmplat”

La nici o săptămână de la tragicul accident cu implicarea transportului public în Capitală, în spațiul public a mai fost denunțat un caz în care o persoană a avut de suferit. Menționăm că este vorba despre o femeie care, fiind cu copilul de 3 ani în brațe, a fost pusă la pământ de un troleibuz de pe ruta nr. 22.

Despre acest caz a relatat o internaută pe rețelele de socializare, potrivit TV8.

„Femeia cobora din troleibuzul care circulă pe ruta 22 la stația terminus de la Grădina Botanică, cu copilul de trei ani în brațe, iar conductorul nu s-a asigurat că aceasta este deja jos, a închis ușile, prinzând rucsacul ei și a pornit. Moment în care mama a căzut jos. Norocul ei a fost un alt pasager care a văzut și a strigat la conducător să oprească. Era aproximativ ora 10:30”, a scris o femeie.

Astfel, potrivit martorei oculare, nici șoferul, și nici taxatoarea nu au coborât să vadă ce s-a întâmplat. Pur și simplu și-au continuat drumul.

„Femeia în stare de șoc nu a reținut numărul de înmatriculare. Mai târziu când și-a revenit a sunat la Regia Transport Electric să depună o plângere, iar cei de acolo i-au spus că vor reveni peste 10 zile”, a mai relatat femeia.

Fiind contactați de sursa citată, responsabilii de la Regia Transport Electric Chișinău (RTEC) au menționat următoarele: „Ne-am autosesizat. Au fost anunțate persoanele responsabile și urmează să se întreprindă toate măsurile necesare. De asemena a fost contactat și părintele”, a precizat Felicia Rusu, purtătoarea de cuvânt de la RTEC.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *