Actualitate

REVOLTĂTOR! Parcul „Valea Morilor” este transformat în sector de locuit

Un proiect în acest sens ar putea fi aprobat în curând de către Consiliul abilitat. Cel puțin de aceasta este convins Adrian Pleșca, coordonatorul proiectului „Orașul Meu”. „Atunci când au văzut că la ședința în care se prezenta proiect au venit mai mulți reprezentanți ai societății civile, arhitectul-șef a încheiat discuțiile fără a supune votării pentru ca nimeni să nu știe când și cum va fi votat.

Ei se pot întâlni într-o luni la 5 dimineața și să aprobe acest complex în locul celui care se dorea a fi construit la cinematograful Gaudeamus. Oamenii ăștia tratează orașul drept businessul lor”, a explicat Adrian Pleșca.

Totodată, acesta a promis să protesteze și să conteste proiectul în cauză. „Dacă se vor observa progrese în cazul complexelor de la Gaudeamus și Valea Morilor, atunci va fi de neevitat un protest, o petiție sau acțiuni de presiune asupra arhitecților noștri. Trebuie să înțelegem că Primăria lucrează după o schemă verticală, în vârf fiind primarul. Dacă el nu va dori sau nu va fi destul de motivat să ia aceste decizii, totul va fi bine, în caz contrar, ar fi o mișcare greșita din partea sa”, a adăugat Adrian Pleșca.

De menționat că în regiunea Parcului „Valea Morilor” a fost dat deja în exploatare complexul locativ „Valea Morilor”, unde prețul apartamentelor încep de la 850 de euro în sus pentru metru pătrat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *