Actualitate

„Revoluția de CATIFEA” se amână, dar comuniștii AMENINȚĂ cu dispariția statului R. Moldova

Aceștia avertizează că vor aduce zeci de mii de oameni în stradă, dacă guvernanțiii nu vor da curs solicitării lor de a fi demis Cabinetul de Miniștri, prin depunerea benevolă a mandatului sau prin acordarea votului de neîncredere în Parlament.

Totodată, aceștia cer ca, după demisia Guvernului, în termenii stabiliţi de lege, să fie anunţată organizarea alegerilor parlamentare anticipate. După care, să fie organizat un referendum republican privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Vamală.

„În cazul în care aceste cerinţe nu vor fi satisfăcute, Partidul Comuniştilor din Republica Moldova, cu susţinerea societăţii civile şi a tuturor forţelor civice sănătoase, va chema neîntârziat susţinătorii să se adune în Chişinău pentru a obţine, în orice condiţii, realizarea cerinţelor menţionate prin metode paşnice, în cadrul realizării drepturilor şi libertăţilor democratice”, se precizează în declarația comuniștilor.

În acelaș timp publicația NIT scrie că anul 2014 va fi anul dispariției Moldovei și acceptarea de către actualul regim a documentelor secretizate la Vilnius va avea un final tragic pentru țara noastră, colaps economic deplin și înăsprirea violenței grupărilor oligarhice din țară, se spune în declarația PCRM, făcută publică, joi, 7 noiembrie.

sursa: TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *