ROMÂNIA

Robert Turcescu: Dacă nu fac alegeri anticipate în această toamnă, PSD și PNL sunt istorie!

Dacă nu fac alegeri anticipate in această toamnă, PSD și PNL riscă un șoc enorm anul viitor: AUR ar putea câștiga alegerile europarlamentare și un succes de acest fel ar genera un efect in lanț pentru locale, generale și chiar prezidențiale.

În cazul unor alegeri anticipate în această toamnă, sunt șanse să împiedice formarea acelui val pro-AUR sau, mă rog, să-l ia in piept cât încă nu e tsunami. Lăsați de-o parte prejudecățile și tot ceea ce știați despre mecanismele electorale, acum se joacă altfel: în online, pe rețele de socializare, iar PNL și PSD sunt varză la capitolul ăsta. USR avea ceva susținere în online, dar s-a dus naibii de mult. Zona online e luată de AUR, punct. Și e singura zonă unde mai există emoție, tensiune, nervi. La televiziuni e moartea pasiunii, iar site-urile au epuizat formulele de tip click-bait.

Revin și spun: doar alegerile anticipate mai pot salva PNL și PSD. Ba chiar și ceva din USR. Nicio demonizare a lui Simion (ca e cu rusii, ca e cu chinezii, ca e gay sau ca e omul Serviciilor) nu poate opri valul AUR. E un val care crește pe fondul întregului context politic intern si internațional. Oamenii vor vota ca sa se RĂZBUNE! Asta va fi ideea votului în 2024: se va vota cu furie împotriva crizei, a inflației, a prețurilor. Nu se vor vota soluții, se va căuta RĂZBUNARE!

Țineți minte: cei mai mulți vor vota AUR ca să se răcorească, să se răzbune, să-i vadă suferind politic pe liberali și pe pesediști. Nu căutați nimic logic sau rațional în ce va fi anul electoral 2024. Lumea fierbe, nu le poți cere românilor să nu fiarbă și ei!

Robert Turcescu, ex-deputat din partea PMP

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *