Actualitate

Dmitri Rogozin s-a lăudat că a ucis moldoveni în războiul din 1992

Româna a fost recunoscută limbă de stat în Moldova. Iar Transnistria răspunde prin introducerea legislației Federației Ruse. La Chișinău cred că astfel vor păstra integritatea țării) ? ” – a scris Rogozin pe rețelele de socializare in anul 2013.

Referințe: Curtea Constituțională a dat un verdict ISTORIC: OFICIAL, ÎN R. MOLDOVA SE VORBEȘTE ROMÂNEȘTE

Președintețe Timofti a spus în public la întrevedere cu John Kerry, că Federația Rusă susține forțele separatiste și anti-occidentale din R. Moldova.

Referințe: Implicarea armatei a 14-a a Federației Ruse în Războiul de Independență

Reamintim că atât grupările teroriste conduse de Șevciuk, cât și forțele fasciste, românofobe, sponsorizate de Kremlin au aceeași poziție oficială privind UE sau Uniunea-Vamală ca și PCRM, PSRM sau PSD.

Amintim că Federația Rusă nu recunoaște Transnstria, și deci, nici “legile” emise de acea entitate nerecunoscută de nimeni.

ROGOZIN a ucis MOLDOVENI în război 

Guvernul Federației Ruse a decis să-l numească reprezentant special al Rusiei pentru “Transnistria” pe Dmitri Rogozin, după ce acesta a recunoscut deschis că a OMORÂT CETĂȚENI MOLDOVENI în timpul agresiunii rusești din 1991-1992.

Dmitri Rogozin: “Pentru prima dată am ajuns în zona de conflict la sfârşitul lunii mai a anului 1992. (…) M-am întors la Moscova, pentru a aduna voluntari dornici să participe la acţiunile militare din Transnistria. La 23 iunie, m-am întors în stânga Nistrului şi deja mă aflam în cadrul detaşamentului de voluntari din Rusia şi Ucraina, pe traseul Dubăsari-Râbniţa”, scrie Rogozin, în cartea sa.

“Soarta conflictului a fost decisă de Armata a 14-a. Mulţi dintre ostaşii acestei armate au luptat cu arma în mâini în armata transnistreană. Trădaţi de comandanţii lor, dar devotaţi Rusiei, soldaţii au trecut de partea poporului transnistrean, ridicându-se în apărarea acestuia. Acest război a fortificat poziţiile republicii moldoveneşti nistrene şi a poporului său glorios, căruia până în prezent comunitatea internaţională îi respinge dreptul la autodeterminare şi propria statalitate”, mai afirmă Rogozin în cartea sa.

“Transnistria trebuie să revină fără întârziere în componența Federației Ruse, conform voinței poporului, exprimate în cadrul referendumurilor care au avut loc în această regiune”, crede Dmitri Rogozin.

„Se pare că autoritățile ruse de atunci preferau să protejeze dreptul la viaţă, chiar şi al maimuţelor din grădina zoologică, însă nu și pe cei 25 de milioane de ruși, lăsați de Elţîn să fie devorați de fasciştii din Caucaz, Asia Centrală, Republica Moldova şi țările baltice”, mai scrie autorul.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. “de partea poporului transnistrean” – a mai aparut, deci, un “popor” in acea regiune, pe langa “poporul” moldovenesc si gagauz. Dupa ploaie, se pare ca acolo apar nu doar ciupercile. Interesant articol de altminteri, in care aflam ca fascisti se afla peste tot (Caucaz, Asia Centrală, Republica Moldova şi țările baltice), fireste cu exceptia Rusiei.

  2. Neamul de pitecantropi ce își zice ruși arata pentru a n-a oară că nu știe nimic în afară de violență, hoție, minciuna, bețivănie, ticăloșie și bineînțeles preacurvie. Asta se dezvoltă din plin în “măreața” mocirlă ce își zice ruskii mir.
    Orice borât din acest neam cam în “meseriile” astea își dă măsura talentului, “științei” și priceperii sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *