Actualitate

România a fost recomandată de un jurnalist american ca destinaţie turistică a anului 2015

Jurnalistul recunoaşte cu puţini sunt americanii care ştiu unde este România sau care chiar au auzit de ţara noastra. Dennis Lennox descrie România a o destinaţie ce trebuie vizitată şi care te poartă în trecut în misterul şi frumuseţea unei luni vechi, autentice, în unele locuri neatinsă de expansiunea modernă.

Acesta spune despre România că este una dintre cele mai bine păstrate valori tradiţionale ale Europei. Jurnalistul a fost impresionat de bisericile fortificate din Transilvania, de satele pitoreşti unde găseşti un vin excepţional şi o mâncare excelentă unică în lume. Dennis Lennox a fost foarte impresionat de Viscri şi a vizitat şi casa prinţului Charles.

Jurnalistul mai recomandă şi Vulcanii Noroioşi după ce a fost impresionat de perisajul superb de aici. De asemenea, în opinia jurnalistului nu trebuie ratat nici Castelul Bran, cunoscut în toată lumea drespt Castelul lui Dracula. Despre Braşov, jurnalistul spune că este un oraş medieval superb care oferă de la obiective turistice atractive până la mâncare excepţională şi condiţii foarte bune de cazare. Dennis Lennox chiar recomandă hoteluri în Braşov.

sursa: themorningsun.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *