Politică

România, Franța și Olanda și-au reafirmat sprijinul pentru Republica Moldova și Ucraina

România, Franţa şi Ţările de Jos au declarat că vor sprijini în continuare Ucraina şi Republica Moldova.

Acest lucru se precizează într-o declaraţie comună semnată la Bucureşti de miniştrii de Externe ai celor trei ţări, Bogdan Aurescu, Catherine Colonna şi Wopke Hoekstra, transmite Infotag.

România, Franţa şi Ţările de Jos au declarat că vor conlucra pentru a face faţă împreună ameninţărilor de securitate, vor coopera în cadrul NATO şi vor sprijini Ucraina şi România. Autorii declaraţiei subliniază că ”susţin Republica Moldova şi vor acorda asistenţă prin Platforma de asistenţă pentru Moldova, iniţiată de România, Franţa şi Germania”.

De asemenea, miniştrii au susţinut decizia APCE de a crea un tribunal internaţional pentru a-i cerceta în justiţie pe liderii ruşi şi belarusi găsiţi vinovaţi de declanşarea războiului împotriva Ucrainei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Iar Olanda asta ? Niste perversi ordinari sunt olandezii, numai dupa profit umbla. Nu se poate avea incredere in olandezi. Sa mai spunem ca 2 firme olandeze au livrat milioane de chipuri rusilor, chipuri care intr5a in componenta rachetelor cu care trag in Ucraina. Olanda zice una si pe la spate ti-o trage !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *