Actualitate

România își uită valorile. Respect de doi lei pentru Floarea Ioniță, prima femeie parașutist

În țara lui Marcel și a lui Nicu, Floarea Ioniță, 93 de ani, prima femeie parașutist după cel de-al Doilea Război Mondial, trăiește în condiții grele, nedemne pentru un astfel de om. Din păcate, atât au înțeles actualii guvernanți să facă pentru ea și pentru cei ca dânsa.

Dată afară din casă doar cu ce a apucat să ia în grabă, Floarea Ioniță, prima femeie parașutist după cel de-al Doilea Război Mondial, a fost uitată de statul român.

Tratată umilitor de autorități, doamna Ioniță nu trăiește în condiții demne de etatea dumneaei și a contribuției pe care a adus-o României și românilor.

Doamna Ioniță nu are rude care să o ajute și trăiește cu o pensie care cu greu îi ajunge pentru un trai decent. Încearcă să-și facă dreptate, dar nu reușește, neavând un sprijin serios din partea statului.

România trebuie să fie recunoscătoare și doamnei Floarea Ioniță

Am decis alături de colegii din AUR să o ajutăm pe doamna Ioniță cu mobilier nou și să dublăm ceea ce îi dă statul român lunar ca semn al aprecierii față de dânsa.

I-am făcut și o mică surpriză și i-am arătat gestul nostru față de piloți și parașutiști.

România trebuie să fie recunoscătoare și mergem până la capăt și in astfel de cazuri!

George Simion

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Pe data de 21 feb 2024 Antena 3, la Sinteza Zilei, a transmis de fapt care este punctul oficial al Guvernului Romaniei cu privire la Rep Moldova. Nu a zis explicit “asta-i punctul nostru”, dar asa am inteles. Simion sa nu mai agite apele cu unirea in Rep. Moldova, intrucat oficialii din cele doua state s-au inteles sa-i lase la conducere pe moldoveni, adica sa le lase privilegiile si ii schimb sa accepte intrarea RM in UE. Probabil ca asta a fost o conditie pusa de moldoveni, adica fara unire. Antena 3 s-a grabit sa dea si exlicatia. A prezentat ea un sondaj conform caruia majoritatea romanilor nu vor unirea si tot majoritatea nu vor sa-i ajute pe moldoveni in eventualitatea invaziei Rusiei in RM. Tot sondajul Antena 3 arata ca nici moldovenii nu vor unirea. Mai spune Antena 3 ca moldovenii prefera sa citeasca in rusa si desi 50% stiu romaneste, 100% vorbesc in rusa. Bun…. Acum am inteles punctul de vedere oficial al Guvernului Romaniei (Ant 3 este oficiosul, dupa cum stim). Si mai zic ei asa: ca daca ne-am uni ar zice Rusia ca i-am invadat pe moldoveni, deci motiv de razboi si din cauza asta e mai bine sa ne unim in interiorul UE, dar cu conduceri separate. Ati inteles acum ? Degeaba se da de ceasul mortii George Simion daca nemernicii din cele doua state s-au inteles sa faca precum am explicat. Maia Sandu cand zice asa (ca la 1918 Basarabia a fost fortata sa se uneasca cu Romania), cand zice invers, acum am intels ca e complice. Saracul Simion, cum sa castige el procesul impotriva interdictiei, cu statul Rep. Moldova ? Logic ca nu are cum, din moment ce guvernele s-au inteles sa procedeze asa. Mai arunca cu cacat si in George, ba ca e KGB-ist, ba ca e extremist. Șarada asta nu prea e buna, pt ca daca apuca si intra Rusia in Rep. Moldova, nici nu poti sa mai pretinzi apoi ca Rep. Moldova e romaneasca, din moment ce nimeni nu a vrut unirea. Mascarada asta este foarte periculoasa si ma mir ca nimeni nu o condamna. Adevarul e ca avem o clasa politica “de cacat”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *