Actualitate

(ROMÂNIA) O tânără din R. Moldova a murit după ce iubitul ei a adormit la volan și a intrat cu mașina într-un TIR

Se pare că băiatul, de 24 de ani, care şi conducea, ar fi adormit. Şi el şi iubita lui, au pierit pe loc. Cei doi erau studenţi la Facultatea de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş.

Fata de 21 de ani şi iubitul ei, cu 3 ani mai mare, se îndreptau spre Cluj Napoca. La ieşirea din localitatea Cuci, maşina lor a intrat brusc pe contrasens. Şoferul unui TIR, care se apropia, a văzut totul de la distanţă şi a încercat să-l facă atent pe băiat, aflat la volan. A claxonat şi a tras cât a putut de volan, dar n-a reuşit să evite impactul.

Impactul a fost devastator. Automobilul în care se aflau cei doi studenţi s-a făcut zob şi niciunul dintre ei n-a avut nicio şansă de supravieţuire. Fata a zburat prin parbriz şi a fost găsită fără suflare pe caldarâm. Iar băiatul a rămas captiv în caroseria distrusă a autoturismului. Pompierii s-au chinuit mai bine de o jumătate de ora să-i recupereze trupul.

În maşină, poliţiştii au găsit actele de identitate ale celor doi studenţi. Tânăra este din Republica Moldova, iar prietenul ei din Bârlad. În urmă accidentului, circulaţia a fost blocată aproximativ două ore.

sursa: protv.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *