Politică

Românofobul Vlad Batrîncea, cercetat penal pentru finanțarea ilegală a PSRM / Riscă până la șase ani de închisoare!

Românofobul pro-rus Vlad Batrîncea, a fost citat joi, 29 decembrie, la Procuratura Anticorupție din R. Moldova, pentru a fi audiat în cadrul unei cauze penale deschise pe numele său.

Socialistului i se incriminează infracțiuni privind finanţarea ilegală a PSRM, falsificarea rapoartelor privind gestiunea financiară a partidului, acceptarea cu bună ştiinţă a finanţării partidului politic sau a concurentului electoral din partea unui grup criminal organizat sau a unei organizaţii criminale, confecţionarea, deţinerea, vânzarea sau folosirea documentelor oficiale, a imprimatelor, ştampilelor sau sigiliilor false etc.

Infracțiunile respective sunt pedepsite cu amenzi de până la 67 500 de lei, închisoare de la 1 până la 6 ani, precum și privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita anumite activităţi pe un termen de până la 5 ani.

Procurorii le incriminează aceleași infracțiuni mai multor fruntași ai socialiștilor, inclusiv lui Igor Dodon și Zinaidei Greceanîi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. De mult trebuia de pus la racoare asa criminali care slujeste Kremlinului, nicdecum acestui stat, la puscarie pe viata pentru tradare de patrie, speram ca organele competente sa-si faca treaba pina la capat…

  2. Cercetat, necercetat, justitia cu j mic din RM ar trwvui sa aplice legea adica sa decisa sizolvarea si radierea PSRM si a PSor din registrul partidelor politice.
    Ubde-i lege nu-i tocmeala . Statele care ny aplica legile in vigoare nu sunt state de drept deci nu exista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *