Sport

Ronaldo i-a cerut lui Zidane să pună un jucător în primul 11 și i-a promis victoria

Cristiano Ronaldo s-a consultat cu Zinedine Zidane privind formula de start pentru partida de astăzi. Starul portughez i-a cerut insistent antrenorului său de la Real Madrid să parieze pe unul dintre coechipierii săi. Cristiano Ronaldo vrea astfel ca Marco Asensio să-l însoțească în atac în meciul de pe terenul lui Deportivo Alaves și i-a garantat în acest sens că echipa se va impune în lupta pentru cele trei puncte. "Bagă-l şi câştigăm!", i-a transmis CR7 lui Zidane, conform presei portugheze. Ronaldo vrea ca tehnicianul francez să îi acorde mai multă importanță tânărului jucător în vârstă de doar 21 de ani nu doar la meciul cu Alaves ci și la întâlnirile viitoare.

În urmă cu mai bine de o săptămână, Asensio a suferit o înţepătură de insectă şi din acest motiv s-a antrenat separat de colegii săi. Locul înţepăturii s-a infectat, dar medicii care i-au făcut analize nu au constatat vreo boală. Jucătorul era apt de joc pentru meciul cu APOEL Nicosia, dar antrenorul Zinedine Zidane a preferat să nu rişte şi a decis să-l menajeze pe tânărul jucător. Mai mult, Zidane a început cu el pe bancă în alte două meciuri, cu Betis, 0-1, și cu Deportivo, scor 3-0.

Recent, cel mai titrat cotidian de sport din Franța l-a pus în capul listei cu cei mai buni jucători din lume sub 21 de ani pe Marco Asensio (21 de ani), de la Real Madrid. Fotbalistul ”galacticilor” a fost încoronat datorită exploziei sale extraordinare din sezonul trecut, continuată în tricoul blanco și în acest sezon. Asensio a fost urmat în această ierarhie de atacantul britanic Dele Alli (Tottenham), precum și de mai sus menționații Mbappe şi Dembele. 

Sursa: digisport.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *