Actualitate

Rusia amenință cu distrugerea statalității Moldovei dacă aceasta aderă la NATO

Leonid Kalașnikov, președintele Comitetului Dumei de Stat pentru Afaceri CSI, Integrare Eurasiatică și Relații cu Compatrioții, a declarat că aderarea la NATO ar putea provoca distrugerea statalității Republicii Moldova.

El a menționat că, dacă Moldova crede că poate adera la NATO fără consecințe pentru propria țară, trebuie să țină cont de faptul că țări precum Finlanda sau Suedia au două limbi de stat și respectă popoarele care locuiesc acolo.

Kalașnikov a mai afirmat că Rusia va avea o atitudine negativă față de eventuala aderare a Moldovei la NATO, deoarece aceasta ar fi un pericol pentru securitatea Federației Ruse, chiar dacă R. Moldova nu are hotar cu Rusia.

Svetlana Jurova, prim-vicepreședinte a Comitetului pentru Relații Internaționale din Duma de Stat, a adăugat că Rusia reacționează la acțiuni întreprinse deja și că deciziile luate de Moldova în ultimul timp i-au întristat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. bai Kakalishnikov, cine plm v-a intrebat daca ne dati sau nu acordul ?
    Ai fumat vreascuri si ai inceput sa ai viziuni ?
    Cauta-ti ba de lucru prin Sberia , poate ai treaba si noi te retinem !

  2. Kalasnikov dute si bea vodca mai departe , ai grija de Siberia ca v-o fura Chinesi, Uita de Moldova . Ocupanti alcoolici ce sinteti…

  3. Iaca maldavani ci ghini vă iugești „fratili” moscal uăi. Sî nu cari cumva sî vă despărțîți, sî poatî sî vă fxxă cum vor ca și până amu ia. Șî mult succes la bătut mătănii pi stil vechi în biserica ocupantului uăi, cî tari mult agiutî (pe ruși desigur – contează enorm să aibă masă de manevră pe care s-o prostească cum vor). Calcicie, cetățenie de mâna a doua, proști și prosteală – asta v-a adus lumea rusă și asta vă propune și în continuare. Mult succes în csi!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *