ROMÂNIA

Rusia amenință România! Ipocrită, sprijină imoral regimul nazist de la Kiev și la creșterea numărului de victime

Decizia de reducere a prezenței diplomatice rusești în România nu va rămâne fără răspuns, a anunțat Ministerul rus de Externe.

“La 8 iunie, autoritățile române au anunțat o reducere radicală a numărului de angajați ai oficiilor externe rusești din această țară. Considerăm această decizie ca fiind un nou atac ostil care duce la o degradare și mai mare a relațiilor bilaterale, care au fost deja aduse într-o stare deplorabilă prin eforturile Bucureștiului”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zakharova, într-un comentariu publicat joi pe site-ul Ministerului rus de Externe.

“Demersul părții române nu va rămâne fără răspuns. Măsuri specifice vor fi anunțate suplimentar”, se arată în comentariu.

Anterior, joi, s-a raportat că autoritățile române au informat partea rusă cu privire la cererea de a reduce cu 51 de persoane personalul ambasadei ruse de la București. Într-un comunicat al Ministerului român de Externe se precizează că Rusia ar urma să reducă 21 de diplomați și 30 de membri ai personalului tehnic. Rusia are la dispoziție 30 de zile pentru a se conforma cererii.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Ca tampiti mai sunteti, cei de la gazeta de perete timpul. Ori poate pentru voi lucrurile merg in albia lor fireasca? Sa va fi incurcat eu sponsorii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *