CSI / RusiaUcraina

Rusia îndeamnă personalul ambasadelor ucrainene să dezerteze la Moscova

Serviciul de Informaţii Externe al Rusiei (SVR) a lansat un apel către personalul ambasadelor ucrainene din întreaga lume să dezerteze la Moscova, relatează News.

„Facem apel la angajaţii misiunilor diplomatice ucrainene şi reprezentanţelor organelor de stat din străinătate: Dacă vă simţiţi responsabili de soarta Patriei voastre, de asigurarea păcii şi stabilităţii în Europa şi sunteţi sub presiunea regimului criminal de la Kiev, care conduce Ucraina spre o catastrofă naţională, veniţi la Moscova, unde dumneavoastră şi celor dragi vouă vă va fi garantată siguranţa”, declară serviciul de spionaj extern al Rusiei.

De asemenea, Serviciul de informaţii rus susţine că ”în instituţiile din străinătate ale Ucrainei se desfăşoară epurări pe scară largă, cu scopul de a identifica angajaţii neloiali Kievului şi de a asigura întoarcerea lor rapidă în ţara de origine”.

”Consecinţele degradării constante a situaţiei politice şi socio-economice interne din Ucraina, precum şi metodele represive de gestionare a aparatului de stat implementate de regimul de la Kiev afectează tot mai mult personalul misiunilor ucrainene din străinătate”, a declarat Serghei Narîşkin, citat de agenţia TASS.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *