Război

Rusia se pregătește pentru un război de lungă durată: Ombudsmanul numește semnele

Dictatorul de la Kremlin nu exclude confruntări armate cu țările NATO, a declarat Dmitro Lubinets.

Acțiunile șefului Kremlinului, Vladimir Putin, indică faptul că acesta nu caută o ieșire din războiul din Ucraina, ci se pregătește pentru unul și mai mare.

Ombudsmanul a remarcat faptul că președintele rus a introdus recent un proiect de lege în Duma de Stat care ar elimina necesitatea de a notifica organizațiile internaționale, cum ar fi ONU sau Consiliul Europei, cu privire la introducerea sau încetarea legii marțiale/statutului de urgență în Rusia.

“Țara agresoare încalcă încă o dată cerințele Convenției pentru apărarea drepturilor omului și a libertăților fundamentale! În plus, modificările aduse legii vor permite conducerii rusești să îi reprime pe ruși fără a ține cont de dreptul umanitar internațional. Ce spune acest lucru? Președintele Federației Ruse nu caută o cale de ieșire din războiul din Ucraina, ci se pregătește pentru unul și mai mare. Mai mult, nu exclude confruntări armate cu țările NATO”, a scris Lubineț.

În opinia sa, sancțiunile împotriva Rusiei și furnizarea de arme Ucrainei – un astfel de răspuns al comunității internaționale ar trebui să fie îndreptat împotriva disprețului deliberat al Rusiei față de normele dreptului umanitar internațional.

“Comunitatea internațională trebuie să se pregătească serios pentru amenințările care emană din partea Rusiei. Iar partenerii occidentali trebuie să impună sancțiuni suplimentare împotriva Rusiei și să furnizeze arme suplimentare Ucrainei pentru a opri expansiunea militară rusă. Agresiunea rusă a demonstrat că regimul criminal al conducerii de vârf a Rusiei nu se va opri în Ucraina și poate începe un război și mai sângeros în Europa”, a declarat ombusmanul.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Este posibil. Baba Vanga a prezis aceasta posibilitate. Mai ales ca suntem instiintati, ce urmeaza sa faca conducatorii tarilor ? Dar oamenii de rand ?

  2. Fix in pix il intereseaza pe putinel de oamenii de rand.
    Pentru el acestia sunt doar numere cu care sa-si faca NUMARUL,nu si nume !
    Asa se intampla cnd iti pui drept conducator “omul nepereche “!
    Russia , o turma de dobitoci !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *