ActualitateExterne

Ruşii au atacat cu rachete, sâmbătă dimineața, infrastructura energetică a Ucrainei / Blocuri de apartamente și o grădiniță au fost lovite în Ivano-Frank

Şeful Administrației Militare Regionale Lviv, Maksim Koziţki, a raportat că, în timpul atacului aerian din noaptea de 21 spre 22 iunie, ocupanții ruși au lovit infrastructura energetică a regiunii, provocând un incendiu la un obiectiv de infrastructură critică din domeniul energiei, informează Rador Radio România.

Koziţki a comunicat că pompierii sunt deja la fața locului. Potrivit informaţiilor preliminare, în urma atacului, nu au fost raportate victime. “Amploarea distrugerii va fi comunicată ulterior” – a mai menţionat șeful regiunii Lviv.

Atac cu rachete asupra oraşului Ivano-Frankivsk

Blocuri de apartamente și o grădiniță au fost avariate în oraşul vest-ucrainean Ivano-Frankivsk, în timpul unui atac cu rachete lansat de ruşi în noaptea de vineri spre sâmbăţă.

Primarul oraşului Ivano-Frankivsk, Ruslan Marţinkiv, a scris pe Telegram că, potrivit datelor preliminare, atacul nu s-a soldat cu victime.

Deocamdată, nu există informaţii suplimentare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *