Actualitate

Rușii cer demolarea „palatului lui Putin” de lângă Ghelendjik

Este interzis să se construiască orice pe terenul de lângă Gelendzhik, pe care a fost construit „palatul lui Putin”, deoarece este a 2-a zonă de protecție sanitară montană, conform legii adoptate la 23 februarie 1995. Acest lucru este afirmat într-o petiție întocmită de locuitorii din Ghelendjik, publicată pe Change.org și adresată președintelui Rusiei. 

Textul subliniază faptul că construcția „palatului” a distrus o altă porțiune a pădurii unice. În același timp, liderul rus Vladimir Putin „nu ar fi putut ști că teritoriul unde a fost construit„ palatul ”se află în centrul zonei protejate – de la Sheskhares la Arhipka, de la linia de munte până la al treilea kilometru de apă zona de pe coastă ", spune petiția.

În petiție, locuitorii din Ghelendjik au cerut demolarea clădirii ilegale și plata unei amenzi visteriei orașului, precum și restaurarea masivului tăiat de pinuli Pitsunda pe cale de dispariție și relieful unic al pelerinei, îndepărtarea gardului de beton cu sârmă ghimpată, și permiterea tuturor rușilor care vin să se odihnească, să aibă acces la plimbări prin pădure și plaja din spatele Praskoveevka.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *