CSI / RusiaRăzboiUcraina

Rușii pregătesc ”un iad” în Ucraina pe 23 și 24 august. Ce semnificație au cele două date

Rușilor le place să-și lege acțiunile criminale de date importante. Întrucât două mari sărbători legale se apropie, Ziua Drapelului de Stat al Ucrainei (23 august) și Ziua Independenței Ucrainei (24 august), ucrainenii ar trebui să fie cât mai atenți în aceste zile, a declarat colonelul Rezervei Forțelor Armate ale Ucrainei, Petr Chernik, într-un interviu pe canalul YouTube „News Factory”.

Până în prezent, nu există pauze mari între loviturile cu rachete rusești sau drone asupra Ucrainei. Practic, este vorba de două sau trei săptămâni, timp în care invadatorii ruși își aduc rachetele într-o stare tehnică normală.

Rușii produc între 80 și 100 de rachete pe lună, în primul rând Kh-101, 3M14 Kalibr și rachete precum Kh-31, Kh-35, Kh-59.

”Cred că acest lucru va continua”, a declarat Chernik.

”Nu vor sări peste acest indicator, dar 100 de rachete pe lună este încă mult”.

În plus, analistul militar a amintit că rușii sunt cu adevărat obsedați de datele sacre, iar Ziua Drapelului și Ziua Independenței urmează în Ucraina.

Ei nu vor accepta niciodată statalitatea ucraineană, a mai menționat expertul, așa că ar trebui să ne așteptăm la niște salve masive cu toate tipurile de rachete pe care le au, plus lovituri ale dronelor Shahed 136.

Sursa: Ziare.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *