ActualitateExterne

Rușii vând bunuri furate din Ucraina în Belarus: Au înființat chiar și un bazar

Forțele ruse care s-au retras din nordul Ucrainei au înființat un bazar în Belarus, unde se vând bunuri furate din Ucraina.

Armata rusă a înființat un bazar unde se vând bunuri jefuite din Ucraina. Acest lucru este demonstrat de datele Direcției Principale de Informații a Ministerului Apărării al Ucrainei, conform BucPress.

„În orașul Narovlya (Belarus), invadatorii au înființat un bazar specializat în care vând bunuri furate în Ucraina. Sortimentul bandiților cuprinde: mașini de spălat, rufe, mașini de spălat vase, frigidere, bijuterii prețioase, mașini, biciclete, motociclete, vase, covoare, opere de artă, cosmetice. Acolo este tot ce au obținut rușii prin jefuirea populației civile din Ucraina”, se arată în mesaj.

De asemnea, armata rusă încearcă și să mai schimbe valută furată – dolari și euro, dar din cauza restricțiilor interne privind circulația valutară, bielorușii sunt „reticenți în a fi de acord”.

Potrivit informațiilor, în Mozyr, Belarus, se adună KAMAZ-uri militare rusești, din care soldații descarcă pachete cu pradă. „Prada” este trimisă în Rusia de către serviciul rus de livrare SDEK.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *