Actualitate

RUȘINE // Dodon își laudă „documentarul istoric” bazat pe minciuni

Președintele Igor Dodon a conferit distincții de stat membrilor echipei care au realizat filmului „documentar”,  „Istoria Moldovei”.

Potrivit lui Igor Dodon, în premieră, în Republica Moldova a fost realizat un film în care să fie redată adevărata istorie a poporului nostru și toate evenimentele prin care a trecut neamul moldovenesc din cele mai vechi timpuri până în prezent, iar filmul spune de fapt, că nu a avut la bază documente care prezintă adevărata istorie a țării.

”Sunt mândru că am venit cu o asemenea inițiativă și ne-a reușit să elaborăm acest film valoros care este un tezaur pentru toți cetățenii, inclusiv, pentru generațiile viitoare. Mulțumesc echipei pentru receptivitate și munca depusă!”, a scris Igor Dodon pe facebook.

Prezent la lansare, Dodon, a menționat pentru un post de televiziune pe care-l deține că filmul deja are succes și primeșete foarte multe mulțumiri și aprecieri chiar și de peste Prut.

Chiar dacă acesta spune că filmul este unul „documentar”, potrivit istoricilor, acesta induce în eroare cetățenii, prezentând o istorie falsă.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *