Actualitate

S-a dat startul sezonului de încălzire în toate grădiniţele, şcolile și spitalele

Şeful Direcţiei generale locativ-comunală şi amenajare, Petru Gontea, a declarat, la şedinţa operativă de la Primărie, că există blocuri în care locatarii se opun conectării din motive financiare şi din această cauză s-a decis ca la prima etapă conectarea la agentul termic să fie efectuată doar dacă cel puţin jumătate din locatari solicită acest lucru. Din moment ce va exista o cerere masivă de conectare, se va recurge la cea de-a doua etapă, când urmează a fi conectate toate clădirile din capitală încălzite centralizat.

Societatea pe Acţiuni „Termoelectrica” a început de sâmbătă, 10 octombrie, livrarea agentului termic. Până în prezent au fost conectate la căldură centralizat 27 de obiective, printre care instituţii medicale, 4 agenţi economici, dar şi blocuri locative. Începerea sezonului de încălzire se anunţă din moment ce temperatura medie a aerului nu depăşeşte 8 grade Celsius timp de trei zile consecutiv.

sursa: ipn.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. SE APROPIE DE POPULARITATEA CRIMINALULUI STALIN.
    PROPAGANDĂ CRIMINALĂ DE ÎNDOBITOCIT POPULAȚIA PROPRIE.
    DACĂ O REPUBLICĂ DIN IMPERIU, ASIATICĂ, VROIA SĂ IASĂ, NU ȘI PUTIN TRIMITEA ARMATĂ ȘI ÎMPUȘCA, CUM AU TRIMIS UCRAINENII ÎN DONBAS? DOAR CĂ ACUM ADEVĂRAȚII NAZIȘTI ÎMPUȘCĂ COPII , FEMEI, CIVILI.
    SAU DACĂ UTA GAGAUZIA AR VREA SĂ IASĂ DIN RM, NU S-AR TRIMITE ARMATĂ? RUSIA LA BUDAPESTA A JURAT PE INTEGRITATEA UCRAINEI. NU SE MAI SATURĂ DE DOMINAȚII. idei de spus la fanii lu dodon și Putin. Spuneți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *