ActualitateEconomie

S-a deschis circulaţia pe încă un tronson al drumului expres Craiova-Piteşti

Încă un tronson al Drumului Expres Craiova-Piteşti a fost deschis circulaţiei, de sâmbătă putându-se circula pe 71,6 km ai acestui drum, între Robăneşti şi Coloneşti, a anunţat ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, potrivit Agerpres. “S-a deschis circulaţia pe încă un tronson al primului drum expres din România (DEx12 Craiova-Piteşti). De astăzi (sâmbătă n.r), se circulă pe 71,6 km ai acestui drum expres, între Robăneşti (judeţul Dolj) şi Coloneşti (judeţul Olt). Cei 31,75 Km ai Tronsonului 3 (Valea Mare – Coloneşti) sunt deschişi cu 6 luni mai devreme faţă de termenul contractual şi sunt executaţi de acelaşi constructor român care a finalizat anul trecut Tronsonul 2 (Robăneşti-Valea Mare) în lungime de 39,85 km”, a scris Grindeanu pe pagina sa de Facebook.

El a subliniat că, dacă este menţinut actualul ritm de construcţie, anul viitor se va putea circula pe toţi cei 121 km ai DEx Craiova-Piteşti, după ce se vor finaliza lucrările şi pe Tronsoanele 1 şi 2.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

1 comentariu

  1. Daca te uiti pe harta, era mult mai simplu, mai scurt si mai economic sa faci o autostrada intre Bucuresti si Craiova, decat un drum expres care sa ocoleasca prin Pitesti ! Dar…. daca atat l-a dus capul pe strategul PSD, Grindeanu !…. UItati-va pe harta si va veti convinge !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *