Horoscop

Săgetătorii sunt sfătuiţi să-i evite pe cei din jur

Este posibil să te găseşti în mijlocul unei controverse, dar acest lucru va fi în avantajul tău. O legătură romantică va începe la sfârşitul săptămânii. Înţelegerea este marcantă săptămâna aceasta.

TAUR
Ceea ce va conta este începutul şi sfârşitul. Te vei simţi mult mai optimist şi capabil să te descurci cu probleme dificile datorită modului inventiv de intervenţie. Nu-ţi fie teama să-ţi impui propria părere. Un mesaj de dragoste va veni de departe. În centrul atenţiei se va afla puterea personală.

GEMENI
Lecţia din săptămâna asta este că trebuie să laşi „ca cele bune să se adune, cele rele să se spele”. Vei constata că ceilalţi sunt mult prea greu de înţeles şi încăpăţânarea de care dai dovadă este cauza problemelor pe care le ai. Ai încredere în ideile tale şi lăsa-i pe ceilalţi să-şi vadă de drumul lor. Este mai bine să asculţi decât să vorbeşti.

RAC
Caracteristica acestei săptămânii este stabilirea unei relaţii şi îndeplinirea visurilor şi a speranţelor. Vei reuşi să faci faţă celor mai dificile negocieri şi vei obţine mai mult decât te aşteptai. Iubirea te va lua prin surprindere – vei cădea la picioarele cuiva pe care îl considerai doar un bun prieten. Perseverenţa este cuvântul săptămânii.

LEU
Prima parte a săptămânii îţi va aduce bucurie şi plăcere, dar acest schimb de energie implică mai multă responsabilitate. Eşti pe drumul succesului şi cauţi noi modalităţi de exprimare. Poate că ceilalţi nu vor fi foarte cooperanţi decât ţi-ai fi dorit tu, dar câteodată un lider trebuie să le permită celorlalţi să-şi găsească propriile motivaţii. Dragostea şi înţelegerea sunt baza săptămânii acesteia.

FECIOARĂ
În scenariul săptămânii sunt prevăzute noi metode de a face un lucru intrat în rutină. Este posibil să preiei mai multe responsabilităţi dacă nu eşti foarte atent la ceea ce faci. A-i ajuta pe ceilalţi devine din ce în ce mai important şi vei constata că eşti implicat într-o situaţie care îţi va da un nou sens al respectului de sine. Stabilitatea şi mulţumirea sunt caracteristica săptămânii.

BALANŢĂ
Descoperă sensul adevărat al unei relaţii sentimentale. Sentimentele se vor strecura către suprafaţă şi te vor face să simţi un nou val de bucurie. Vei găsi echilibrul şi cooperarea se va accentua între tine şi persoana iubită astfel încât să ajungeţi la o mai mare stabilitate financiară. O atitudine corectă este cel mai important lucru în momentul de faţă.

SCORPION
Săptămâna aceasta va fi dominată de tensiunii şi te vei confrunta cu amintiri vechi. Nu te gândi că această putere trebuie să se manifeste pentru ca să-ţi găseşti fericirea. Câteodată trebuie să-i laşi şi pe alţii să câştige. Vei găsi un nou proiect interesant care îţi va deschide calea unor largi oportunităţi.

SĂGETĂTOR
Zâmbeşte! Te simţi ca şi cum te-ai afla în faţa camerei ascunse. Săptămâna se va transforma într-o aventură interesantă. Este posibil să faci pe neaşteptate planuri pentru o nouă călătorie. Cei din jur vor da dovadă de încăpăţânare şi ar fi bine pentru tine să-i eviţi. Adaptabilitatea şi flexibilitatea sunt pe ordinea de zi.

CAPRICORN
Există momente speciale când se întâmplă lucruri magice. Săptămâna aceasta va fi pentru tine una magică. Visurile încep să devină realitate. Perseverenta ta va fi răsplătită dacă ai bunăvoinţa să-ţi foloseşti şarmul care îţi va aduce suporterii de care ai nevoie. Nu rupe vechile legături pentru că s-ar putea să ai nevoie de nişte informaţii mai vechi.

VĂRSĂTOR
Bucură-te de momente speciale cu familia şi prietenii. Banii vor deveni mai importanţi decât de obicei şi este posibil să descoperi o nouă sursă de venituri într-un mod neaşteptat. Un nou proiect va crea un punct de cotitură. Săptămâna aceasta importante vor fi mişcarea rapidă şi inteligenţa.

PEŞTI
Vei găsi calea prin care să faci mai interesantă decât de obicei săptămâna care vine. Energia de care dispui te va conduce către descoperirea unor noi metode de exprimare care îţi vor aduce o mai mare siguranţă financiară. Pasiunea înfloreşte cu Venus şi dragostea îţi va zâmbi. Norocul şi dragostea vor fi de partea ta. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *