Horoscop

Săgetătorii vor fi invitaţi la o petrecere

Confuzia şi sensibilitatea exagerată din prima parte a zilei vă pot afecta relaţiile cu prietenii, mai ales că sunt şanse să nu îi înţelegeţi corect.
Amânaţi deciziile importante.

TAUR
S-ar putea să fiţi irascibil, pentru că nu reuşiţi să terminaţi la timp o lucrare importantă. Ar fi bine să nu vă mai chinuiţi astăzi, pentru că vă lipseşte simţul practic.

GEMENI
Relaţiile cu persoana iubită sunt foarte bune şi aveţi ocazia să petreceţi împreună momente romantice, poate într-o excursie. Nu este exclus să cumpăraţi un obiect de valoare, necesar pentru cămin.

RAC
Sunteţi din cale afară de sensibil, nu vă puteţi concentra şi este posibil să nu luaţi cele mai bune decizii. Ar fi bine să evitaţi investiţiile, afacerile şi să nu vă implicaţi în activităţi care vă solicită prea mult.

LEU
Sunteţi indispus pentru că nu staţi prea bine cu banii. Nu este momentul să luaţi decizii importante. Evitaţi întâlnirile de afaceri. Nu sunteţi în formă şi riscaţi să stricaţi relaţiile.

FECIOARĂ
Sunteţi marcat de confuzie. Nu este exclus ca relaţiile parteneriale să aibă de suferit din această cauză. Dacă vi se propune să vă asociaţi într-o afacere sau să începeţi o colaborare, nu vă grăbiţi.

BALANŢĂ
Nu vă asumaţi niciun risc. Se pare că nu sunteţi în cea mai bună formă, nici fizică, nici intelectuală. Ar fi bine să evitaţi discuţiile cu o persoană mai în vârstă, care încearcă să îşi impună punctul de vedere într-o chestiune de afaceri.

SCORPION
S-ar putea să intervină ceva neprevăzut şi să fiţi nevoit să vă schimbaţi programul. Faceţi cunoştinţă cu o persoană importantă, gata să vă ajute să porniţi în afaceri.

SĂGETĂTOR
Se pare că aveţi probleme de sănătate din cauza surmenajului. Munciţi mai puţin şi acordaţi mai mult timp odihnei. S-ar putea ca un prieten să vă invite la o petrecere.

CAPRICORN
S-ar putea să aveţi o neînţelegere cu prietenii. Temperaţi-vă agresivitatea. Aveţi o stare de spirit mai bună şi sunt şanse să petreceţi clipe romantice împreună cu partenerul de viaţă.

VĂRSĂTOR
S-ar părea că nu aveţi spor la nimic. Nu forţaţi lucrurile. Încercaţi să vă destindeţi! V-aţi planificat o călătorie împreună cu familia, nu ezitaţi. Lăsaţi comoditatea şi nu vă eschivaţi!

PEŞTI
Sunteţi în formă şi este momentul să începeţi noi activităţi în cămin. Partenerul de viaţă vă sprijină, iar o rudă mai în vârstă este dispusă să vă ajute financiar.  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *