Culinar.md

Salată de vară cu brânză, migdale si căpșuni

Ingrediente

200 g migdale prăjite
100 g brânză feta mărunţită
200-300 g căpşuni tăiate în jumătate
170 g salată verde baby
piper negru proaspăt măcinat, sare
2 linguri de oţet de vin roşu
80 ml ulei de măsline
1 șalota (haşmă) mică, tăiată mărunt
1 linguriţă miere
2 linguriţe muştar de Dijon

Metodă de preparare

Mai întâi, fă dressingul: amestecă muştarul, mierea, șalota şi oţetul. Apoi, adaugă uleiul de măsline, asezonează cu sare şi piper şi amestecă bine.

După ce ai spălat bine salată verde, pune-o într-un bol mare, apoi aruncă acolo căpşunile, brânză feta şi migdalele, uşor mărunţite.

Peste acestea, adaugă dressingul. Amestecă bine şi serveşte.

Poftă bună!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *