Culinar.md
Salată de vară cu brânză, migdale si căpșuni
Ingrediente
200 g migdale prăjite
100 g brânză feta mărunţită
200-300 g căpşuni tăiate în jumătate
170 g salată verde baby
piper negru proaspăt măcinat, sare
2 linguri de oţet de vin roşu
80 ml ulei de măsline
1 șalota (haşmă) mică, tăiată mărunt
1 linguriţă miere
2 linguriţe muştar de Dijon
Metodă de preparare
Mai întâi, fă dressingul: amestecă muştarul, mierea, șalota şi oţetul. Apoi, adaugă uleiul de măsline, asezonează cu sare şi piper şi amestecă bine.
După ce ai spălat bine salată verde, pune-o într-un bol mare, apoi aruncă acolo căpşunile, brânză feta şi migdalele, uşor mărunţite.
Peste acestea, adaugă dressingul. Amestecă bine şi serveşte.
Poftă bună!