Salată Sombrero
Ingrediente:
– 1 ceapa taiata
– 2 catei de usturoi
– 1 ardei iute taiat fin
– 1 vanata mica taiata cuburi
– 1 dovlecel taiat cuburi
– 400 gr fasole boabe (la conserva)
– 400 gr rosii taiate
– 20 ml de sos de rosii
– 4 clatite cu cascaval gata preparate
– 10g de busuioc tocat
– 100 gr parmezan
– sare, piper
Mod de preparare:
Incalziti uleiul intr-o tigaie mare si puneti ceapa la calit timp de 3 minute. Adaugati usturoiul, ardeiul iute,vanata, dovlecel-ul si prajiti totul timp de 2 minute. Amestecati fasolea, rosiile si sosul de rosii in tigaia de pe foc, lasati sa dea in fiert si apoi lasati la foc mic inca 5 minute. Intre timp, taiati clatitele in fasii pe care le vei dispune in forma unui sombrero. Pastrati 4 frunze de busuioc iar restul pune-le in amestecul de fasole. Puneti cate o lingura din amestecul obtinut, pe fiecare farfurie. Asazati deasupra un sfert din fasiile de clatite obtinute, iar peste ele puneti inca o lingura de amestec. Serviti decorat cu cate o frunza de busuioc si cu salata verde.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!