Culinar.md

Salată „Zorra”

Ingrediente:
– o salată verde
– patru roşii
– un ardei gras galben
– doi castraveţi
– o bucată piept de pui
– sare, piper
– acetat balsamic
– ulei de măsline
– sos tartar
– două felii de pâine
– 50 g caşcaval

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fâşii, se piperează, se condimentează şi se pune la prăjit într-o tigaie (natur, fără ulei). Legumele se spală şi apoi se taie cuburi. Salata se taie fâşii subţiri. Se amestecă legumele şi salata, se stropesc cu puţin ulei de măsline şi acetat balsamic. După ce pieptul de pui s-a rumenit pe ambele părţi, se taie cubuleţe şi se amestecă cu legumele. La final se adaugă pâinea prăjită bine, ruptă bucăţele şi caşcavalul tăiat bucăţi. Se aşază în boluri şi se pune deasupra sos tartar. Foarte rapid veţi avea o salată gustoasă şi sănătoasă.

www.culinar.md

Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *