Ultima oră

Salt mortal de pe viaduct

Medicul-coordonator al Serviciului de Urgenţă din capitală, Anatol Proca, a comunicat că bărbatul are între 35 şi 40 de ani. A urcat pe balustradă luni, exact la ora 12.00, şi a sărit în gol de la circa 25 de metri în văzul a zeci de şoferi. Impactul cu solul a fost fatal, bărbatul a murit pe loc.

Un alt bărbat, de 43 de ani, a căzut de la înălţimea de 6-7 metri pe un şantier de construcţie de pe str. Uzinelor. Bărbatul a suferit contuzii ale coloanei vertebrale şi organelor interne şi fractură de coaste. Acum este sub supravegherea medicilor de la Spitalul de Urgenţă.

În jurul orei 22.00, la intersecţia străzilor Columna cu Ismail, a fost izbit violent de un Volkswagen un pieton, de 40 de ani, deocamdată neidentificat. Victima a fost internată în secţia reanimare a Spitalului de Urgenţă cu traumatism cranio-cerebral deschis, comă cerebrală, fracturi ale ambelor femure cu deplasarea elementelor.

În prima zi a săptămânii, ambulanţele Serviciului de Urgenţă s-au deplasat pe 776 de adrese. Au fost înregistrate 60 de cazuri de infecţii virale acute, 69 de cazuri de traumatism, 8 ictusuri cerebrale şi un infarct miocardic.

Sursa: infoprim

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *