Film

Sandra Bullock şi Tom Hanks, într-o dramă inspirată de 9/11

 Potrivit variety.com, actiunea romanului "Extremely Loud and Incredibly Close", scris de Jonathan Safran Foer, are loc in anul 2003 si graviteaza in jurul unui baietel in varsta de 9 ani, care descopera o cheie intr-o vaza ce a apartinut tatalui sau – decedat in timpul atacurilor teroriste din New York din 11 septembrie 2001 – si care decide sa descopere lacatul care se potriveste acelei chei.

Acesta este unul dintre primele romane americane care au inclus in intrigile lor evenimentele petrecute pe 11 septembrie 2001 si a fost publicat in 2005, relateaza Mediafax. Eric Roth a scris scenariul pentru acest proiect cinematografic ce va fi regizat de Stephen Daldry. Daca va accepta, acesta va fi primul rol pentru Sandra Bullock dupa cel din drama "Povestea unui campion/ The Blind Side", care i-a adus premiul Oscar la inceputul acestui an.

Sandra Bullock este o actrita americana devenita celebra pe plan mondial in anii 1990 gratie filmului de actiune "Speed – Cursa infernala", dar mai ales comediilor romantice in care a jucat, precum "Miss Agent Secret" si "While You Were Sleeping/ In timp ce tu dormeai", dar si lungmetrajului "Crash – Povesti din L.A.", recompensat cu premiul Oscar in 2006. In 2009, Bullock a fost desemnata actrita cu cel mai mare succes de box office, datorita comediei "The Proposal/ Vrei sa te insori cu mine?", dar si dramei "The Blind Side".

Tom Hanks, dublu laureat cu Oscar pentru rolurile din filmele "Forrest Gump" (1994) si "Philadelphia" (1995), va putea fi vazut in curand pe marile ecrane alaturi de Julia Roberts in filmul "Larry Crowne", pe care l-a regizat si produs.

Sursa: Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *