Actualitate

Sandu a mulțumit României și Ucrainei pentru ajutorul acordat în evacuarea cetățenilor moldoveni din Fâșia Gaza

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat că 36 de cetățeni moldoveni au fost evacuați din Fâșia Gaza în Republica Moldova și a mulțumit României și Ucrainei pentru asistență.

În prezent, aceștia se află la Cairo, iar mai departe vor merge la București împreună cu cetățenii români cu un zbor special organizat de Ministerul român de Externe, după care vor ajunge în Republica Moldova cu un autocar.

“Îmi exprim profunda recunoștință președintelui României, Klaus Iohannis, și președintelui Ucrainei, Volodimir Zelensky, pentru sprijinul acordat de România și Ucraina în această operațiune de aproape o lună de zile de evacuare a cetățenilor moldoveni din Fâșia Gaza”, a declarat președintele moldovean.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Da’ păi, maică, e frumos să mulțumești cuiva când te ajută sau îți ajută țara, dar e mult mai bine să te ajuți singură sau să poți tu ajuta. Când o țară sau mai bine spus, o provincie românească precum e Basarabia, nu-și poate ajuta proprii cetățeni, aducându-i cu un avion dintr-o țară ce nu se află în conflict (Egiptul), își mai merită existența ca stat “independent” sau aproape independent (cu armată rusă de ocupație pe teritoriul său)? Oare nu se gândește nimeni că pe viitor nu se va putea autosusține? De apărare nici vorbă. Statele Papale, Germania de Est, Statele Germane la 1877, etc și-au călcat egoismul și s-au unit. Basarabia de ce nu o face?

    1. DIn cauzî di „educații” pobedist-patrihotică și di rânzî mari maldaivăneascî crescutî în special la politicienii ce ajung la butoane.
      În opoziție toți fac și toți dreg și ia vedeți, inclusiv la pas, cum le-a crescut rânza de când butonează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *