Timpul Local

(Sângerei ) Un autobuz cu pasageri s-a ciocnit cu un automobil – OPT victime

Accidentul rutier s-a produs la ora 20.45. Un BMW care circula cu viteză excesivă a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal cu un autobuz cu pasageri. Ambii şoferi au fost internaţi cu multiple fracturi la spitalul din Bălţi, iar două femei din autobuz au fost spitalizate cu fracturi ale coloanei vertebrale şi ale cutiei toracice.

La câteva ore de la accident, asistenţa medicilor a fost solicitată de alte patru persoane care au fost în autobuz. Acestea au fost diagnosticate cu fracturi de claviculă şi comoţii cerebrale. „Numărul exact al pasagerilor nu se cunoaşte pentru că o parte dintre ei au părăsit locul accidentului până să ajungă poliţia”, declară şefa serviciul de presă al Inspectoratului Naţional de Patrulare, Diana Fetco.

Vineri, 19 iulie, tot lângă satul Bilicenii Vechi, a avut loc un alt accident rutier. Şoferul unei motociclete, un tânăr de 25 de ani, a intrat cu viteză, frontal, într-un automobil. În urma impactului ambii şoferi au decedat la faţa locului, iar pasagerii din maşină şi motocicletă sunt internaţi în stare gravă în secţia reanimare a Spitalului raional din Sângerei.

Sâmbătă şi duminică pe teritoriul republicii s-au produs 19 accidente rutiere, în care nouă persoane au decedat.

Timpul.md (A.G.) via IPN 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *