Actualitate

Șantajul economic al Rusiei dă rezultate – Maia Sandu se prăbușește în sondaje

Ex-președintele Igor Dodon este personalitatea politică ce se bucură de cea mai multă încredere din partea cetăţenilor, după ce Moscova a reușit cu succes să preseze economic Chișinăul.

Așa arată datele ultimului sondaj realizat și prezentat de Institutul IMAS.

Igor Dodon a fost menţionat de către 48,4% din respondenţi. Pe locul doi se află primarul capitalei, Ion Ceban cu 48.1%, urmat de liderul PCRM, Vladimir Voronin cu 46.1%.

Locul 4 este ocupat de Ilan Șor cu 38.9%.

Președinta țării, Maia Sandu, se află doar pe locul 5 cu 33.8%. Aceasta este urmată de fostul premier, Ion Chicu, cu 33.2%.

Sondajul a fost realizat pe un eșantion de 1.007 respondenți în perioada 6-18 iulie, cu o marjă de eroare de +- 3.1%.

Amintim că Moscova prin Gazprom (Moldovagaz) au impus Chișinăului cel mai mare preț la gaz din Europa și au reușit astfel să provocea furia cetățenilor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Asa ghini era cu Dodon si Voronin! Noua nu ni trebe Europa si fascism, noi iubim rusii pana in vecii vecilor! Romanii sa ni deie banii ca prostii ce sunt, asta ramane cum a fost, dar noi sa fim cu mama Rasia! Davai!

  2. Moldova are un președinte de nota zece și un segment de populație de nota unu, o turmă care nu s-a convertit la civilizatie. Din păcate, turmă face “legea”.

  3. Timpul o critica pe Maia Sandu cu sau fara ocazie,fiind de partea socialistilor.Dar ar trebui invers,sa sustina aceasta guvernare.Eu nu am auzit vre-o data ca presa socialistilor sa-l critice pe Dodon,ci il lauda mereu… Poftim si rezultatul,veti trai iar sub conducerea socialistilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *