Social

Şapte elevi din Bălţi s-au simțit rău în timpul festivităţilor dedicate ultimului sunt școlar

Liliana Pușcașu, purtător de cuvânt al Direcției Situații Excepționale a declarat că apelul a avut loc la ora 09:55. „La fața locului s-a deplasat o ambulanță. Medicii au acordat primul ajutor, copiii nu au leșinat, dar aveau stări de rău. Trei copii au fost preluați la spital. La fața locului s-au dus specialiștii departamentului chimic. S-au efectuat verificări în clase și pe teritoriul unde a avut loc careul. Nu s-a depistat nici-un gaz”, a declarat reprezentantul DSE. 

Potrivit Publika.md la sărbătoarea ultimului sunet au fost prezențe în jur de 141 de copii, iar starea copiilor este stabilă. 

Paramedicii SMURD au acordat primul ajutor celor șapte minori, cu vîrste de la nouă pînă la 13 ani, trei dintre care au fost transportați la spital. Întrucît, nici în interiorul școlii, nici în curte, echipa de chimiști a Serviciilor Excepționale nu a găsit nici o sursă de intoxicare, medicii urmează să stabilească în condiții de laborator cauza stării elevilor.

 

La fața locului, pe lîngă angajații Serviciului Situații Excepționale, au mai intervenit și echipaje de poliție, dar și cele de la Serviciul 903. Circumstanțele acestui caz urmează să fie investigate de către organele de drept.

Vom reveni cu deatalii. 

TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *