IT&C

Sarkozy descarcă filme și muzică de pe torrente?

Sarkozy a ajutat la alcătuirea și adoptarea în Franța a unora dintre cele mai dure legi anti-piraterie existente în lume. Pirații care depășesc trei descărcări de pe torrente sunt localizați automat.  Totuși, TorrentFreak și Nikopik au descoperit că oameni din administrația prezidențială s-au conectat cu IP-urile localizate în Palatul Prezidențial Élysée pe site-urile de torrente și au descărcat filme și muzică, de mai mult de trei ori, cât e limita legală admisă.

 Potrivit datelor YouHaveDownloaded.com, prezidentiabilii francezi au descărcat o cersiune filmată în sală a filmului Tower Heist, o copie telesync a filmului Arthur Christmas și melodii în format FLAC ale formației The Beach Boys. În total, au fost depistate șase descărcări localizate în palatul prezidențial, peste limita de trei permise de legea franceză.

În final, cei de la Torrent Freak se întreabă retoric dacă legea dură anti-piraterie va fi folosită chiar împotriva celor care au creat-o și care au încălcat-o, totdată. Deocamdată, nicio explicație oficială nu a fost emisă încă de Administratia Prezidentială din Franța. 

După nytimes.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *